Jag vill inte att hon ska dö

 
Hon heter Carrie, jag kallar henne för Flurri. Hon är en fluffig dunbolls/gräddbakelseliknande varelse med långa öron och rund nos. Hennes blå ögon sitter långt ifrån, och hon kollar på mig med lycka i blicken. Jag ger henne mat. Hon är glupsk, hon börjar äta så fort att jag knappt hinner hälla pelletsen i skålen. Jag påminner henne om att jag älskar henne och hennes son, som bor i samma bur, så mycket, varje dag.
Idag blev hon sjuk, alla gnistor försvinner. Hon äter inte, jag ger henne vatten med en sked. Hon ligger ner och gör inte många knop. Jag har brytit ihop många gånger idag, och min eyeliner har skumt nog hållt någorlunda bra. Jag vill inte att hon ska försvinna. Hon är ett stort skäl till varför jag lever idag, och om hon dör, så dör allt hopp med mig. Jag har bara gått och ofrivilligt väntat på att något ska hända en vacker dag, och nu är det här. Som från en automat, en vet inte vad som tillar ur luckan först. 
 
Mvh någon i sorg med PMS

Kommentarer
Postat av: Linnéa Elisabeth

Åh, det är så jobbigt när en familjemedlem är sjuk eller dör. Det kvittar om det är ett husdjur eller människa, man sörjer oavsett. Jag håller tummarna för att hon kryar på sig!

Svar: Tack!! ♥ Hon verkar må lite bättre nu, hon rör på sig ibland, och äter!
Rosanna K

2017-03-08 @ 20:05:35
URL: http://linneaelisabeth.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide