Uppe på Society6 NU

2016-11-25 @ 16:59:58 Allmänt Kommentarer (0)
 
- Länk till Society6 -
 

Golden

2016-11-04 @ 22:10:00 Art Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
Gissa vem som är i full gång med att använda sin Wacom i Photoshop? 
Min ritplatta fungerar! Det har den aldrig gjort förut. Den har ärlig talat bara legat och skräpat, för att jag inte använt den. Jag köpte den för flera år sedan.
Jag använde en teckning som bas, dvs något att sno konturerna ifrån. Den som följt mig ett tag kanske känner igen den här teckningen, fast i en annan version! 
Jag dränkte bilden i filter så att den skulle se... bättre ut än vad den gjorde, men jag är bannemig nöjd. Det är trots allt mitt första försök - med ritplatta. 

Flytta hemifrån inspiration

2016-11-03 @ 12:27:00 Moodboard Kommentarer (0)
Jag ska flytta hemifrån. Det är inofficiellt och jag har inte fått lägenheten (än) men jag har förberett som in i attan! Jag har fixat köksstolar, soffa, ljusstakar, en turkos balja (av någon anledning), en fin gryta och en jävla massa porslin. Vart har du hittat allt det här, kära Rosa? På Second freaking Hand. Min inofficiella lägenhet kommer att se ut som i en inredningstidning. Alternativet är att allt ser kaosartat ut. Någon gång kommer du få se allt, men inte idag. Idag tänkte jag istället visa lite inspiration från Pinterest som jag snappat up och samlat in. 
 
 :
Jag ska ha en jävla massa ljus, de får inte vara tända för det skulle vara för farligt för mitt eget bästa. Ljusstakarna jag köpt in kan bara bära ett ljus, de är enkla men så vackra i glas. Ganska gamla, gissar jag på. De hittades av mig på ett loppis i Falköping. Jag har köpt till ljus i olika pastellfärger, det var inget bra val, det blev alldeles för färgstarkt, men de kanske går att använda någon gång: Who knows... 
bohemian wallpaper with light base and multi color flowers give lovely look to washroom. the accessory placed according to wall paper pattern add more wow feelings.:
Jag vill så gärna ha ett badkar. Då slipper jag låna mormors när jag vill bada. Ifall jag någonsin får en lägenhet med badkar, ska jag köpa badbomber från Lush och bada all day long. 
art studio with tons of natural light! I want a room like this in my home :):
Hade jag varit rik hade min atelje sett ut såhär. 
bohemian decor | often seen in bohemian decor make that purple velvet and it s sure to ...:
Lamporna!!!! By the way, jag funderar på att göra en egen krona att hänga upp, verkligen DIY med olika material, pärlor och tygblommor. Skulle ba ha den där som dekoration. 
Gail Potocki house:
Ha! Näe, här ska det inte vara kalt och minimalistiskt. Det har jag fått nog av. 
Hoppas inte att det blev triggande.
inspiration:
Mitt namn är Rosa-nna. 
Tänkte para posta resten av inspirationen här nedanför, nu...Pastel bohemian sleeping space: Blå/rosa: Bohemian book love: wall: Bohemian Vintage:
Jag äger inte dessa bilder. De är som sagt hittade på pinterest.com

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide