Spending fokken xmas-cash like BAM BAM BAM!

HAPPY HOLIDAYS!!
Jag har endast ägt julklappspengarna i några timmar, men jag har redan spenderat majoriteten. Fingrarna darrar av överdoseringen av Cola Zero, koffeinhalten i mitt blod är hög, and I'm feelin damn fine. 
De konstica prickarna nedanför är vad jag köpt, nämnligen PANPASTELS! Ååååghhhhhhhhftkdjt jag är INTE sponsrad, jag bara älskar dessa ting, ingen kommer någonsin vilja sponsra mig, jag är ensam, förtryckt och har inga vänner. 
Det är konstnärsmaterial! Pastellfärger, för att vara exakt. Liksom torrpasteller som kommer i kritor, fast i relativt stora pannor istället! Därmed namnet PanPastels. En smetar ut pastellpigmenten, som för övrigt är mycket pigmenterade, med små verktyg som går att köpa. Jag kör på den snålare varianten, eftersom verktygen kan bli slitna och behöver bytas ut då och då, och använder istället bomullspads och tops! Mycket effektivt, om jag får säga det själv. 
PanPastels är ärlig talat högst upp på min topplista av bra konstnärsmaterial. Jag kan rekommendera detta medium till alla möjliga konstnärstyper där ute. Är glad att jag vågade testa något nytt, lite pricy kan det vara, men jag visste, ja, I KNEW FROM THE BEGINNING, that it was a true match. 
 
Panpastels for Christmas
 
Panpastels for Christmas by headshapes on Polyvore

 

Nu, ickebinära, damer, allt däremellan, och sist samt minst, sterotypa vita cis-herrar, tänkte jag ladda upp lite inspiration på min blogg, guider på hur PanPastels kan användas. Jag är nämligen upphetsad av all kolsyra jag fått i mig, och vem vet när jag gör ett såhär bra blogginlägg igen. Ja, jag har lagt ner tid på detta. Har suttit här i cirka 42 minuter och 11 sekunder.
 
 
 
Hoppas ni har haft det toppen idag, att ni inte är lika höga på Coca Cola som jag är, och att vi ses snart igen! Kyss och kram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide